Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

17.04.2017

«Збереження біорізноманіття водно-болотних угідь та рідкісних видів тварин у Біосферному заповіднику «Асканія-Нова»

14 квітня 2017 року в Біосферному заповіднику «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН проведено круглий стіл на тему: «Збереження біорізноманіття водно-болотних угідь та рідкісних видів тварин у Біосферному заповіднику «Асканія-Нова». 
У роботі круглого столу взяли участь 10 осіб, у т.ч. співробітники наукового відділу заповідника, сектора екологічної пропаганди, представники WWF Дунайсько-Карпатської програми (м. Київ) і Брюс Байєр, консультант зі збереження біорізноманіття (США). Учасники обговорили питання збереження різноманіття рідкісних видів і водно-болотного угіддя міжнародного значення «Великий Чапельський під» у Заповіднику, а також можливості співпраці установи з WWF – міжнародною неурядовою організацією, що займається збереженням природи, дослідженнями та відновленням природного середовища. 
Представникам WWF Дунайсько-Карпатської програми і Брюсу Байєру були надані необхідні консультації щодо особливостей утримання і розведення різних видів тварин у напіввільних умовах Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: