Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Науково-практична конференція “Стан та перспективи розвитку агропромислового виробництва України” 27.03.2017

Науково-практична конференція “Стан та перспективи розвитку агропромислового виробництва України”

 23 березня 2017 року на базі Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів “Стан та перспективи розвитку агропромислового виробництва України”. 
 Головною темою конференції було визначення нових тенденцій розвитку аграрної науки та можливостей доведення розробок молодих учених до рівня інновацій в сучасних умовах господарювання.  
Гостей та учасників заходу привітав вчений секретар наукової установи Гайденко О.М., який презентував результати науково-інноваційного забезпечення АПВ Кіровоградської області, ознайомив з питаннями, що пропонуються до обговорення на 7 секціях. 
У роботі конференції взяли участь 12 науково-дослідних установ України. 
Обговорювались важливі питання аграрної науки та виробництва: сучасний стан сільськогосподарських угідь; інтродукція, створення та продуктивність нових сортів сільськогосподарських культур в умовах Степу, Лісостепу та Полісся України; зміни клімату та їх вплив на розвиток сільськогосподарських культур; спектр препаратів для покращення якості та продуктивності культур; розведення і технології утримання тварин; використання техніки; економічні аспекти та ефективність сільськогосподарського виробництва. 
Після засідання секцій гості ознайомились з напрямами діяльності установи, відвідали лабораторії, виставкову залу, бізнес-клас. За результатами засідання була прийнята резолюція. Матеріали конференції будуть опубліковані у науковому збірнику «Вісник Степу» № 14.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: