01.03.2017
Науково-практична конференція «Успішне виноградарство і виноробство в Україні – 2017»
Про Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Успішне виноградарство і виноробство в Україні – 2017» 24 лютого 2017 року на базі готелю «Чорне море Парк Шевченка» м. Одеса відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Успішне виноградарство і виноробство в Україні – 2017».З доповідями виступили: - організатор конференції, співзасновник проекту «Садівництво і Виноградарство & Напої. Технології та Інновації» Конєва Катерина; - директор Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» академік НААН України Власов Вячеслав; - генеральний директор Корпорації «Укрвинпром» Кучеренко Володимир; - технічний експерт компанії Syngenta Воєводін Володимир. - заступник директора Національного Бюро Винограду та Вина Володимир Гросу (Молдова).
Під час роботи конференції «Успішне виноградарство і виноробство в Україні – 2017», паралельно працювала Виставка сучасних технологій і обладнання для виноградарсько-виноробної галузі, на якій було представлено сучасна література, лабораторне обладнання, промислові зразки (пляшки, етикетки, корки, зразки металічної шпалери, аналізатори сусла, вина, інших спиртовмісних рідин і таке інше) продукції виноградарів та виноробів з усієї України та Євросоюзу.
В обговоренні питання прийняли участь: - академік НААН України, директор Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» Власов Вячеслав; - заступник директора Національного Бюро Винограду та Вина Молдови Гросу Володимир; - академік-секретар відділення Аграрних наук Академії наук Молдови Борис Гаїна; - керівника виставкового проекту Wine Expo Poland& Oil Festival Warsaw Даріо Скворзанті (Dario Squarzanti): «Як українським компаніям завоювати європейський ринок».
Після дискусії розпочав свою роботу Круглий стіл «Wines of Ukraine: народження бренда» у якому прийняли участь: - старший юрист фірми «Пахаренко і партнери» Прохорова Ганна: «Перспективи застосування механізмів охорони й захисту прав інтелектуальної власності в процесі правового захисту бізнесу на етапі створення винного бренда»; - керівник східноєвропейського напрямку компанії Willmes Вільгельм Рот: «Сучасні преси для первинної переробки винограду: якість кінцевого продукту гарантована»; - керівник по експорту Enartis - Східна Європа. «Інноваційні виноробні продукти ENARTIS»Джанні Триульці: «Світовий та український досвід підсилення конкурентоздатності виновиробників»; - представник «Центру промислового горіхівництва та виноградарства» Чеховський Віталій: «Досвід вирощування та вініфікації винограду української селекції сортів «Буковинка», «Рубін Голодриги», «Лівадійський чорний»; - завідувач відділу селекції, генетики та ампелографії Національного наукового центру»Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є.Таїрова», к. с.-г.н. Ковалева Ірина: «Сортимент ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є.Таїрова» як основа адаптивного виноградарства та ін.. Після закінчення роботи круглого столу було проведено презентацію книги Джефа Кокса «Все про виноград і вино. Вичерпний посібник для виноградарів і виноробів».
Пошук:
24.05.2021
Президент України підписав Закон України про дерегуляцію у сфері земельних відносин
21.05.2021
Агрокомітет підтримав доопрацьований Закон про об’єднання водокористувачів
20.05.2021
Україна підтвердила право експорту молока та молочної продукції до ЄС
18.05.2021
В 2020 році українськими бджолярами було експортовано 81 тис. т меду, що є абсолютним рекордом за всю історію незалежності України
12.05.2021
Найбільше зростання врожаю 2021 року очікується по озимому ячменю – Інститут аграрної економіки
Новини України 151 — 155 з 833
Початок | Поперед. | 29 30 31 32 33 | Наст. | Кінець