Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Робоча зустріч з експертом з питань біобезпеки і біозахисту Дербою Шарп. Проект "Заходи щодо вдосконалення умов біозахисту ННЦ "ІЕКВМ" 23.01.2017

Робоча зустріч з експертом з питань біобезпеки і біозахисту Дербою Шарп. Проект "Заходи щодо вдосконалення умов біозахисту ННЦ "ІЕКВМ"

З 23 по 27 січня 2017 року Інститут ветеринарної медицини НААН відвідує американський експерт з питань оцінки біоризиків пані Дебра Шарп. 
Мета візиту – оцінка якості виконання та підсумок робіт в рамках проекту «Заходи щодо вдосконалення умов біозахисту в ІВМ НААН», що фінансувався Державним Департаментом США у 2015–2016 роках. Згідно проекту в ІВМ НААН встановлено системи відеомоніторингу, електронного доступу в приміщення інституту, пожежну сигналізацію, проведено модернізацію двох лабораторій, придбано та введено в експлуатацію сучасне лабораторне обладнання. 
Експерт проводить оцінку розроблених і впроваджених стандартних операційних процедур щодо фізичної безпеки інституту в цілому і окремих наукових лабораторій, а також виконання інструкцій щодо безпечності при роботі з патогенними мікроорганізмами. 
Заплановано проведення тренінгових занять з моделювання надзвичайних ситуацій та дій співробітників інституту щодо їх недопущення.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: