Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Семінар-нарада Сумського району «День поля-2016» 15.07.2016

Семінар-нарада Сумського району «День поля-2016»

13 липня 2016 року на базі Інституту сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України відбувся семінар-нарада Сумського району «День поля-2016».

В роботі заходу взяли участь керівники сільськогосподарських підприємств, голови фермерських господарств, представники влади, громадських організацій, засобів масової інформації, науковці Інституту.

Роботу семінару розпочав голова Сумської районної державної адміністрації Дорошенко Г.В., який привітав усіх присутніх та подякував організаторам заходу за багаторічну, плідну співпрацю.

Начальник управління агропромислового розвитку Сумської РДА Пархоменко Г.О. доповів про підготовку до проведення збирання ранніх зернових колосових культур врожаю 2016 року в районі.

Про наукове забезпечення агропромислового комплексу в регіоні та, зокрема, Сумському районі у своєму виступі наголосив директор Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН Кабанець В.М. Заступник директора з наукової роботи Собко М.Г. надав детальну інформацію про стан посівів ранніх зернових та зернобобових культур в області і районі та рекомендації щодо проведення їх збирання в умовах поточного року.

Учасники заходу з великою зацікавленістю оглянули насінницькі посіви сільськогосподарських культур, відвідали демонстраційно-технологічні полігони Інституту, обмінялися досвідом і висловили щиру вдячність господарям за гостинність та змістовно проведену нараду.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: