Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Виставка  «Organic made in Ukraine» 12.07.2016

Виставка «Organic made in Ukraine»

7 липня 2016 р. у сесійному будинку Верховної Ради України відбулася виставка органічної продукції сільськогосподарських виробників України «Organic made in Ukraine».

У роботі виставки взяли участь 45 компаній. Серед них 33 сільськогосподарські виробники, котрі сертифіковані за стандартами органічного виробництва ЄС, постачають продукцію та сировину для внутрішнього та зовнішніх ринків, а також оператори органічного ринку та надавачі послуг.

Національну академію аграрних наук України у виставці представило ДП «Дослідне господарство «Сквирське» Інституту агроекології і природокористування НААН. Відвідувачам виставки було запропоновано наукові розробки Інституту з питань агроекології та екологічно безпечного природокористування, інформацію про Сквирський демонстраційний полігон органічного виробництва, виробництво органічного посівного матеріалу та науково-методичну літературу.

Стенд господарства відвідало багато народних депутатів України та громадських діячів, серед них: Ляшко О.В., Пинзеник В.М., Марченко О.О., Мирошниченко Ю.Р., Шухевич Ю.Б., Гудзенко В.І. та інші.

Під час спілкування з відвідувачами виставки було відмічено важливість аграрної науки для розвитку вітчизняного сільського господарства. Відвідувачами виставки було зазначено важливість наукового супроводу в органічному виробництві та необхідність створення таких демонстраційних платформ як Сквирський демонстраційний полігон органічного виробництва. Виробники органічної сільськогосподарської продукції звернулися до керівництва Верховної ради України щодо необхідності підтримки органічного виробництва на державному рівні. 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: