Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Загальні збори Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН 08.07.2016

Загальні збори Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН

5 липня 2016 року на базі Інституту сільського господарства Полісся НААН відбулися Загальні збори Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН. У роботі зборів під головуванням академіка-секретаря Відділення, члена-кореспондента НААН Камінського В.Ф. взяли участь головний спеціаліст відділу розвитку садівництва, виноградарства та виноробства Департаменту землеробства та технічної політики в АПК Мінагрополітики України Зварійчук В.В., начальник Управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації Кирилюк Р.М., директор Житомирської філії ДУ «Інститут охорони грунтів» Мінагрополітики України Паламарчук Р.П., генеральний директор Асоціації хмелярів України Мінагрополітики України Цибульський В.О., головний конструктор ПАТ «Вібросепаратор» Прилуцький А.Н., директор торгового будинку ПАТ «Вібросепаратор» Калініченко П.С. та члени Відділення.

На засіданні було заслухано доповідь директора Інституту сільського господарства Полісся НААН, кандидата сільськогосподарських наук Рудика Р.І. на тему: «Перспективи розвитку хмелярства в Україні до 2020 року» та доповідь завідувача відділу перспективних технологій і технічних засобів для збирання, обробки та зберігання врожаю зернових і олійних культур ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», доктора технічних наук Шейченка В.О. на тему: «Техніко-технологічні основи удосконалення процесів сепарування продовольчого зерна і насіння». Заслухані доповіді були рекомендовані до представлення на засіданнях Президії НААН та бюро Президії НААН.

Члени Відділення ознайомились із дослідним полем, демонстраційним полігоном та лізиметричною станцією Інституту сільського господарства Полісся НААН.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: