Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

XXIV Міжнародна науково-технічна конференція «Технічний прогрес у сільськогосподарському виробництві» 05.07.2016

XXIV Міжнародна науково-технічна конференція «Технічний прогрес у сільськогосподарському виробництві»

30 червня - 1 липня на базі ННЦ "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" було проведено XXIV Міжнародну науково-технічну конференцію на тему: «Технічний прогрес у сільськогосподарському виробництві».

На конференції було представлено результати досліджень з питань електрифікації та механізації сільськогосподарського виробництва, які виконуються в науково-дослідних установах НААН та ВУЗах України.

В обговоренні актуальних питань АПК прийняли участь: президент НААН Гадзало Я.М., директор Департаменту землеробства та технічної політики в АПК Мінагрополітики України Топчій В.М., директор ННЦ "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" Адамчук В.В., директори промислових підприємств: ПАТ "Богуславська сільгосптехніка" - Гавриленко П.М., ПАТ "Червона Зірка" - Калапа С.Г., ТДВ "Брацлав" - Михайленко П.М., "Агроремсервіс" - Лазаренко І.П., головний конструктор ВАТ "Вібросепаратор" - Прилуцький А.Н., заступник директора з наукової роботи УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого Гусар В.Г.

За результатами обговорень було підготовлено звернення до Прем`єр-міністра України Володимира Гросмайна з проблеми технічного забезпечення аграрно-промислового виробництва України та розвитку вітчизняного машинобудування для АПК.

В рамках конференції була влаштована виставка нових розробок ННЦ "ІМЕСГ" та оглянуто експозиція музею Інституту.

1.jpg  

4.jpg 

5.jpg


Повернення до списку



Новини України

Пошук: