Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

НААН презентує віртуальну виставку досягнень вчених у рамках "Агро-2016" 10.06.2016

НААН презентує віртуальну виставку досягнень вчених у рамках "Агро-2016"

В рамках «Агро-2016» Національна академія аграрних наук України (НААН) презентувала 2 модулі з досягненнями своїх вчених. Перший модуль – інформаційний, другий — інтерактивний майданчик для роботи і спілкування фахівців аграрної галузі.

Інформаційний модуль — це віртуальна платформа, що демонструє найбільш ефективні й прогресивні напрацювання в землеробстві, зоотехнії, рослинництві, ветеринарній медицині та аграрній економіці Інститутів та підприємств системи НААН.

Головна його перевага — це інтерактивність та гнучкість бази даних, яка має просту структуру, зрозумілий інтерфейс та швидкий доступ до потрібної інформації. Вона дає можливість систематизувати досягнення в одній відкритій та зручній формі.

Разом з тим, проект створений для підвищення ефективності співпраці стейкхолдерів аграрного ринку. Важливо зазначити, що програма має функцію «зворотнього зв’язку» — у режимі реального часу кожен зможе залишити запит в програмі та отримати відповідь на електронну пошту. Протягом 4-х днів виставки кожен може відвідати стенд НААН та власноруч ознайомитись з кращими досягненнями вітчизняної аграрної науки.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: