Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Науково-практичний семінар «Інноваційні технології в захисті винограду» 07.06.2016

Науково-практичний семінар «Інноваційні технології в захисті винограду»

2 червня 2016 року на базі Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» спільно з компанією BASF відбувся науково-практичний семінар на тему: «Інноваційні технології в захисті винограду». З науковими доповідями виступили:

- в.о. завідувача лабораторії «Захист рослин» ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова», к.с.-г. н. Баранець Людмила Олексіївна: «Особливості фітосанітарного стану виноградників Північного Причорномор'я в 2016 році. Результати досліджень ефективності препаратів компанії BASF»;

- завідувач відділу виноградарства ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова», к.б.н. Штірбу Андрій Васильович: «Моніторинг за станом та рекомендації по догляду за плодоносними виноградниками у 2016 році».

На семінарі було розглянуто питання фітосанітарного стану виноградних насаджень та застосування засобів захисту від шкідливих об’єктів. Обговорювались проблемні моменти сучасних технологій захисту рослин.

Учасники семінару ознайомилися з історією, традиціями, основними напрямами досліджень, інноваційними розробками Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова».


Повернення до списку



Новини України

Пошук: