27.05.2016
Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Читати далі: kurkul.com
Пошук:
01.12.2020
Україні загрожує втрата внутрішнього ринку винопродукції – Інститут аграрної економіки
30.11.2020
Продовжується сівба озимих культур: станом на 23 листопада вже засіяно 7895,8 тис. га
30.11.2020
Cтаном на 26 листопада зібрано 14905,88 тис. га зернових та зернобобових культур
26.11.2020
Українські садівники отримають 165 млн грн на компенсацію за придбані садженці
26.11.2020
Україна суттєво наростила екпорт цукру
Новини України 256 — 260 з 833
Початок | Поперед. | 50 51 52 53 54 | Наст. | Кінець