27.05.2016
Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Читати далі: kurkul.com
Пошук:
28.05.2019
Аграріям стане доступна унікальна технологія прогнозування врожаю через супутник
28.05.2019
Посівами озимих та ярих зернових поширюються хвороби та шкідники
14.05.2019
В України може з’явиться підприємство з вирощування креветок
14.05.2019
Українські вина можуть конкурувати з європейськими – Мінагро
14.05.2019
Україна б’є рекорди з експорту яблук
Новини України 506 — 510 з 833
Початок | Поперед. | 100 101 102 103 104 | Наст. | Кінець