Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
29.07.2019
В Україні молоко і молочні продукти робитимуть по-новому
26.07.2019
Фахівці підрахували в скільки обійдеться закладка плантації лаванди
23.07.2019
В українських водоймах розпочинається заборона на вилов раків у період їх другої линьки
23.07.2019
Глава держави підписав указ, спрямований на протидію рейдерству
22.07.2019
"Укрзалізниця" хоче налагодити логістику та продаж зернових вантажів
Новини України 486 — 490 з 833
Початок | Поперед. | 96 97 98 99 100 | Наст. | Кінець