Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
16.09.2019
Саудівська Аравія пом'якшила вимоги до якості причорноморської пшениці
16.09.2019
Світове виробництво кукурудзи скоротиться
16.09.2019
У 2019 урожай ріпаку в ЄС може стати мінімальним за останні 10 років
13.09.2019
На Херсонщині вирощують альтернативу лаванді
12.09.2019
Рекордний прогноз споживання зернових у світі знову підвищено
Новини України 471 — 475 з 833
Початок | Поперед. | 93 94 95 96 97 | Наст. | Кінець