Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
07.10.2019
Вітчизняні виноградарі масово викорчовують плантації
23.09.2019
Імпорт картоплі в Україну майже в 5 разів перевищив експорт
23.09.2019
На Прикарпатті вирощують морозостійкі сорти винограду
23.09.2019
В Україні запрацювали нові норми виробництва молочних продуктів
17.09.2019
Аграрії України розпочали збір цукрових буряків
Новини України 466 — 470 з 833
Початок | Поперед. | 92 93 94 95 96 | Наст. | Кінець