Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
16.04.2020
Виробники ініціюють інтервенційні закупівлі молока
16.04.2020
Відновлення іподромного тоталізатора – імпульс розвитку національного кіннозаводства і кінного спорту
15.04.2020
Уряд ввів держрегулювання цін на продукти першої необхідності
14.04.2020
ПРОБЛЕМИ ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ ЛЮДЕЙ ТА АФРИКАНСЬКОЇ ЧУМИ СВИНЕЙ В УКРАЇНІ ЯК ПРИКЛАД ВІДСУТНОСТІ ДІЄВОЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВНОГО КОНТРОЛЮ НА БІОВИКЛИКИ
14.04.2020
За прогнозами Мінекономіки, обсяги реалізації вітчизняної техніки у 2020 році збільшаться щонайменше на 15 %
Новини України 456 — 460 з 833
Початок | Поперед. | 90 91 92 93 94 | Наст. | Кінець