Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
15.05.2023
Найнижче з початку повномасштабної війни зростання споживчих цін зафіксоване у квітні
03.05.2023
За рік повномасштабної війни продукти харчування в Україні подорожчали на третину
21.04.2023
Україна збільшила експорт агропродовольчої продукції за І квартал 2023 року
18.04.2023
Цьогорічні підтоплення - це прояви змін клімату: експерт НААН
11.04.2023
Виробництво валової продукції рослинництва у 2023 році зменшиться на 2,1%
Новини України 31 — 35 з 833
Початок | Поперед. | 5 6 7 8 9 | Наст. | Кінець