Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
19.02.2019
За український органічний цукор борються на аукціоні
19.02.2019
Експорт соєвої олії з України в 2018 році встановив новий рекорд
18.02.2019
Україна може увійти в п’ятірку світових виробників молока до 2030 року
18.02.2019
Українські агровиробники збільшують експорт курятини в країни ЄС
15.02.2019
В Україні вироблятимуть пігментований карамелізований часник
Новини України 531 — 535 з 833
Початок | Поперед. | 105 106 107 108 109 | Наст. | Кінець