Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
11.06.2019
Уряд затвердив Порядок проведення інвентаризації земель.
06.06.2019
В Австралії виявлені мікроскопічні гриби, що виділяють золото
06.06.2019
Вчені виявили ген, властивий смачним помідорам
03.06.2019
На Житомирщині завершили будівництво першої черги промислової сонячної електростанції «Іршанська СЕС»
03.06.2019
Виробництво нуту в Україні зросло у 8 разів
Новини України 501 — 505 з 833
Початок | Поперед. | 99 100 101 102 103 | Наст. | Кінець