Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
24.06.2019
В Україні розробили платформу для інвестицій у проекти відновлюваної енергетики
21.06.2019
Українські студенти об’єдналися у кооператив і виробляють сири
19.06.2019
Українська суниця (полуниця) залишається єдиною ягодою, ціни на яку за рік знизились
18.06.2019
OGARDEN ПРОПОНУЄ СТВОРЮВАТИ МІКРОФЕРМИ В СВОЇЙ КВАРТИРІ
11.06.2019
На станції Академік Вернадський запустили 3D-тур
Новини України 496 — 500 з 833
Початок | Поперед. | 98 99 100 101 102 | Наст. | Кінець