Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Обласний семінар «Стан та перспективи захисту багаторічних насаджень в господарствах різних форм господарювання» 13.05.2016

Обласний семінар «Стан та перспективи захисту багаторічних насаджень в господарствах різних форм господарювання»

11 травня 2016 р. на базі Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН відбувся обласний семінар «Стан та перспективи захисту багаторічних насаджень в господарствах різних форм господарювання».

В заході взяли участь начальники районних управлінь агропромислового розвитку Закарпатської ОДА, голова обласної Асоціації фермерів та приватних землевласників Закарпатської області, спеціалісти Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області та Закарпатської філії ДУ «Інститут охорони ґрунтів України», науковці Закарпатської ДСГДС.

На семінарі відбувся обмін досвідом та визначені основні завдання щодо захисту багаторічних насаджень області, зокрема обговорювалися сучасні системи захисту зерняткових культур та винограду. Окремо були висвітлені питання використання засобів захисту рослин від компанії Дюпон для виноградників та садів.

У практичній частині семінару учасники ознайомилися з результатами використання феромонних пасток для захисту багаторічних насаджень у весняний період.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: