Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» 29.04.2016

Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України»

26–27 квітня 2016 року відбувся Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» (Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15). У Форумі взяли участь представники Національної академії аграрних наук України, Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра екології та природних ресурсів України, установ природо-заповідного фонду, профільних установ науки і закладів освіти, громадських організацій, а також фахівці та науковці зацікавлених організацій.

З вітальним словом до учасників Форуму звернулася заступник Міністра екології та природних ресурсів з питань Європейської інтеграції Ганна Вронська.

Основним заходом роботи Форуму став круглий стіл «Співпраця установ природно-заповідного фонду та засобів масової інформації. Природоохоронна пропаганда – сучасний стан, проблеми та перспективи». Організаторами виступили Департамент заповідної справи Мінприроди України, Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління ВГО «Національний екологічний центр України».

У рамках першого дня Форуму Управлінням екологічного моніторингу, аудиту та атмосферного повітря Мінприроди України проведено круглий стіл «Моніторинг навколишнього природного середовища», участь в якому взяли представники центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів з екології та природних ресурсів облдержадміністрацій, провідні науковці, освітяни та інститути громадянського суспільства.

Під час проведення форуму проходила церемонія нагородження учасників проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні». Інститут розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця НААН відзначено дипломом переможця в номінації «Лідер агропромислового комплексу України – 2016» за розвиток аграрної науки, розробку та вдосконалення технології, досягнення значних показників продуктивності. 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: