Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Засідання загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН 11.04.2016

Засідання загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН

6 квітня 2016 року у приміщенні Президії НААН відбулось засідання загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН. У засіданні взяли участь: президент НААН, академік НААН Гадзало Я.М., віце-президент – головний вчений секретар, академік НААН Заришняк А.С., заступник директора департаменту землеробства та технічної політики в АПК Мінагрополітики України Сухомлин Л.В., генеральний директор Державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» Мінагрополітики України Яцук І.П., члени Відділення та делеговані представники науково-дослідних установ.

Було заслухано доповідь в.о. академіка-секретаря Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН Пилипенко Л.А. на тему: «Про підсумки діяльності Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН за 2011-2015 рр. та основні завдання на перспективу», також було представлено План роботи Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН на 2016 рік.

В обговоренні доповіді та Плану роботи Відділення взяли участь: академіки НААН Заришняк А.С., Бойко А.Л., Адамчук В.В., Тараріко О.Г., Коваленко П.І. Рішенням Загальних зборів Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН підсумки діяльності Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН за 2011-2015 рр. та основні завдання на перспективу та План роботи на 2016 р. були схвалені.

Відбулися вибори на посаду академіка-секретаря Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН. Одноголосно прийнято рішення підтримати кандидатуру на посаду академіка-секретаря Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН члена-кореспондента НААН, директора ННЦ «Інститут землеробства НААН» Камінського Віктора Францевича. Також рішенням Загальних зборів Відділення було обрано заступників академіка-секретаря Відділення та склад Бюро Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН. 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: