Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Розширення міжнародного співробітництва  науковців Інституту біології тварин НААН 06.04.2016

Розширення міжнародного співробітництва науковців Інституту біології тварин НААН

Інститут біології тварин НААН здавна, від свого заснування, проводить та постійно розширює міжнародне співробітництво. Останніми роками ці процеси інтенсифікуються та набувають нової якості. Зокрема, доктором сільськогосподарських наук, професором Вудмаскою І. В. 30 березня 2016 р. взято участь у міжнародній конференції «Живлення і годівля оленів» під егідою асоціації оленярів у Європі, м. Яблона, Чеська Республіка.

Лауреат Премії імені Івана Виговського доктор сільськогосподарських наук, професор Шаран М. М. впродовж чотирьох місяців перебуває на стажуванні у Варшавському університеті природничих наук, Республіка Польща. Мета стажування — ознайомлення з новими методиками та технологіями, переймання досвіду і обмін інформацією, освоєння нових методів досліджень з біотехнології відтворення тварин, що слугуватиме основою для виконання міжнародних проектів.

Кандидат біологічних наук, науковий співробітник Сирватка В. Я., виборовши грант Міжнародної оптичної організації (OSA), проходить стажування в Університеті Північної Кароліни, м. Шарлотта, США, з 4 квітня по 8 серпня цього року. Мета стажування – ознайомлення з удосконаленими методами синтезу наночастинок хімічним способом.

FotorCreated.jpg

Аспірант третього року навчання з відривом від виробництва Малишева Х. В. бере участь у міжнародній конференції «Bridges in life sciences 11th annual scientific conference in Prague», м. Прага, Чеська Республіка.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: