Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

11.02.2016

Відбулася зустріч Голови ДСІВ та президента НААН

10 лютого 2016 року в Президії Національної академії аграрних наук України (НААН) відбулася зустріч Голови Державної служби інтелектуальної власності України (ДСІВ) Алли Жарінової, президента НААН Ярослава Гадзала та віце-президента Михайла Бащенка.
Присутні мали на меті обговорити спільні заходи, направлені на виконання Меморандуму про співпрацю між ДСІВ та НААН, підписаного 5 січня 2016 року.
У рамках спільних заходів передбачається забезпечення реалізації державної політики у сфері інтелектуальної власності та сприяння розвитку інновацій в аграрному секторі; просвітницька діяльність, зокрема організація та проведення семінарів, круглих столів тощо; сприяння професійній підготовці та підвищенню кваліфікації фахівців НААН у сфері інтелектуальної власності; проведення робіт з попереднього діагностування об’єктів права інтелектуальної власності (технологічного та патентного аудиту, аналізу бухгалтерської документації щодо визнання нематеріальними активами об’єктів права інтелектуальної власності) підприємств НААН.
Предметом обговорення стали положення Концептуальних засад розвитку сфери інтелектуальної власності України, до розробки яких представники НААН залучені в складі робочої групи. Учасники зустрічі відзначили актуальність заходу та наголосили на важливості подальшої ефективної співпраці.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: