Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Круглий стіл з офіційними представниками та дистриб'юторами ТМ "AZOTER" в Україні 25.01.2016

Круглий стіл з офіційними представниками та дистриб'юторами ТМ "AZOTER" в Україні

20 січня 2016 року на базі Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН відбувся круглий стіл з представниками ТОВ "Сетагро" (офіційного представника та дистриб'ютора ТМ "AZOTER" в Україні) щодо співпраці з питань застосування мікробних препаратів Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН та ТМ "AZOTER" в Україні і за кордоном.

У засіданні круглого столу брали участь науковці Інституту, представники компанії "Сетагро": А.М. Сивоконь, М.А. Кибук, представники ТМ "AZOTER": Пітер Колар, Владислав Варга, а також представник агропромислової компанії "Кернел" В.М. Старостишин та представник ДП "Зернятко" Ю.В. Семероз.

З доповіддю про наукові розробки ІСМАВ виступив доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН В.В. Волкогон. Про особливості застосування органічного добрива Azoter доповів Владислав Варга. Учасники круглого столу обмінялись думками щодо застосування мікробних препаратів в Україні і за кордоном та намітили шляхи проведення подальших наукових досліджень та впровадження їх результатів у аграрне виробництво. 

DSCN8535.JPG


Повернення до списку



Новини України

Пошук: