Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Глава держави підписав Указ про присудження державних премій України в галузі науки і техніки 2014 року 11.12.2015

Глава держави підписав Указ про присудження державних премій України в галузі науки і техніки 2014 року

8 грудня 2015 року Президент підписав Указ про присудження державних премій України в галузі науки і техніки 2014 року (Указ Президента України №686/2015 «Про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2014 року»).

Премією відзначена робота "Формування збалансованих агроекосистем виробництва національного насіння пшениці озимої".

Серед нагороджених її авторів: д-р с.-г. наук, заступник директора Інституту фізіології рослин і генетики НАН України Микола Гаврилюк, д-р с.-г. наук, віце-президент, головний вчений секретар НААН Анатолій Заришняк, д-р с.-г. наук, директор Інституту садівництва НААН Ігор Гриник, д-р екон. наук, директор Інституту агроекології і природокористування НААН Орест Фурдичко, д-р біол. наук, завідувач відділу Селекційно-генетичного інституту – Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення НААН Олександр Рибалка, д-р с.-г. наук, головний науковий співробітник Селекційно-генетичного інституту – Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення НААН Микола Кіндрук, канд. с.-г. наук, директор Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН Олександр Корнійчук.

Державна премія України в галузі науки і техніки є найвищою державною нагородою у науковій сфері, якою нагороджуються видатні вчені України за вагомий внесок у розвиток наукових досліджень, за розроблення та впровадження нової техніки, матеріалів та технологій, нових способів і методів лікування та профілактики захворювань, вирішення проблем охорони навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки. 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: