Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Співробітництво НААН з японською компанією «Nepuree». Нові перспективи. Нові можливості 30.10.2015

Співробітництво НААН з японською компанією «Nepuree». Нові перспективи. Нові можливості

29 жовтня відбулась зустріч керівництва Національної академії аграрних наук України з керівництвом Національної науково-технологічної асоціації України та з представниками компанії «Nepuree» (Японія). «Ми маємо спільну мету. Ми готові до співпраці з японською компанією зі створення в Україні масштабного виробництва інноваційної продукції на основі впровадження передового досвіду», - зазначив президент НААН Ярослав Гадзало.

На зустрічі були присутні директор ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії ім.. О.Н. Соколовського» Святослав Балюк, директор Інституту агроекології і природокористування Орест Фурдичко, директор ННЦ «Інститут землеробства НААН» Віктор Камінський. У виступах представників Інститутів були розглянуті питання оцінки якості грунтів, ролі новітніх агротехнологій і агроекологічного стану земель у створенні інноваційної продукції на основі впровадження інновацій.

В свою чергу, представники японської компанії «Nepuree» відзначили, що в Україні є всі можливості для реалізації запланованих проектів як в сфері органічного виробництва, так і в напрямку переробки харчових відходів. «Модернізація сільського господарства полягає в тому, щоб продукти харчування були органічними та несли цінність для здоров’я людини»,- зазначив Мікіо Ічіяма, президент компанії «Nepuree».


Повернення до списку



Новини України

Пошук: