Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Агентство із зменшення загрози Міністерства оборони США відновлює співпрацю з НААН у галузі біологічного захисту 30.10.2015

Агентство із зменшення загрози Міністерства оборони США відновлює співпрацю з НААН у галузі біологічного захисту

29 жовтня  2015 року в Президії НААН відбулась зустріч представників Агентства із зменшення загрози Міністерства оборони США та представників Національної академії аграрних наук України. На зустрічі були присутні пан Кевін Гаррет, менеджер Програми зменшення біологічної загрози в Україні; пан Брансут Сігель, керівник проекту в Україні консультативної компанії A&AS; пані Наталія Познякова, координатор програми ЗБЗ, відділ зменшення загрози Посольства США в Україні. Національну академію аграрних наук представляли Михайло Бащенко, віце-президент НААН; Микола Мандигра, в.о. академіка-секретаря Відділення ветеринарної медицини НААН; Станіслав Долецький, заступник начальника Відділення ветеринарної медицини НААН; представники ННЦ «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» та Інституту ветеринарної медицини НААН.

У ході зустрічі розглядалися питання підвищення рівня знань вітчизняних спеціалістів у лабораторній діагностиці патогенів інфекційних хвороб та ефективному реагуванні на спалахи інфекційних хвороб, які розроблені в рамках Програми зменшення біологічної загрози. Згідно діючої Програми планується постачання фірмою Black&Veatch реактивів та обладнання в установи системи НААН, проведення освітніх тренінгів та програм обміну з метою зміцнення довготривалих стосунків із вченими-дослідниками із США та інших країн.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: