Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Досягнута домовленість щодо підписання меморандуму між громадським об'єднанням «Аграрна платформа Киргизстану» та Національною академією аграрних наук України 23.10.2015

Досягнута домовленість щодо підписання меморандуму між громадським об'єднанням «Аграрна платформа Киргизстану» та Національною академією аграрних наук України

22 жовтня відбувся другий раунд переговорів між представниками Національної академії аграрних наук України та Посольства Киргизької Республіки в Україні.

У зустрічі взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні У. Чіналієв, Перший секретар Посольства Б. Кадиркулов, представник Торгово-промислової палати Киргизької Республіки в Україні А. Ісмаїлов, президент Національної академії аграрних наук Я. Гадзало, директор Інституту картоплярства НААН А. Бондарчук.

222.jpg

Киргизька сторона внесла пропозицію щодо проведення чергового семінару в грудні 2015 р. в Іссик-Кульській області з розвитку садівництва і ягідних культур за участю керівників передових підприємств України з подальшим відкриттям спільного фермерського господарства.Українська сторона інформувала про підсумки семінару з картоплярства, що відбувся 8 жовтня в м. Бішкек, перспективи створення спільного підприємства з виробництва насіння картоплі в Іссик-Кульській області.

Під час зустрічі досягнута домовленість щодо підписання меморандуму в листопаді 2015 року між громадським об'єднанням «Аграрна платформа Киргизстану» та Національною академією аграрних наук України.

За матеріалами прес-центру Посольства Киргизької Республіки в Україні 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: