Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо» на Кіровоградщині 07.10.2015

Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо» на Кіровоградщині

З 1 по 3 жовтня 2015 року у м. Кіровограді на території виставкового комплексу «АгроЕкспо» відбулась щорічна Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією сільськогосподарської техніки та технологій «АгроЕкспо – 2015». Відкрив виставку Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Свої інноваційні розробки на виставці презентували представники науково-дослідних установ Національної академії аграрних наук : ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», Інститут зрошуваного землеробства НААН, Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН, Селекційно-генетичний інститут – НЦНС, Державна установа Інститут сільського господарства степової зони НААН, Кіровоградська державна сільськогосподарська дослідна станція ДУ Інститут сільського господарства степової зони НААН.

У рамках заходу відбулася панельна дискусія на тему “Розвиток аграрного сектору до 2020 року”, участь в якій взяла заступник Міністра з питань євроінтеграції Владислава Рутицька. Учасники обговорили впровадження системи аграрних розписок в Україні, заслухали доповідь щодо євроінтеграційних процесів у аграрному секторі.

Визначними подіями на виставці стали: демонстраційний показ сучасної сільськогосподарської техніки в роботі; "Покровський ярмарок", в рамках якого було проведено свято вареників та конкурс «Гарбуз-велетень»; виступ кращих творчих колективів Кіровоградщини та майстер-класи.

фото3.jpg

фото1.jpg


Повернення до списку



Новини України

Пошук: