Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

День поля «Перспективні сидеральні і покривні культури у вирощуванні лікарських рослин» 10.08.2015

День поля «Перспективні сидеральні і покривні культури у вирощуванні лікарських рослин»

6 серпня 2015 р. на території Виставково-інноваційного центру НААН під егідою Інституту агроекології і природокористування НААН та Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН (далі Станції) відбувся День поля за темою: «Перспективні сидеральні і покривні культури у вирощуванні лікарських рослин».

Метою заходу було передати досвід використання сидеральних і покривних культур при вирощуванні лікарських рослин.


3-4.JPG


У заході взяли участь: представники Президії Національної академії аграрних наук України: заступник академіка-секретаря Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН д.с.-г.н., професор Курило Василь Леонідович, заступник академіка-секретаря Відділення рослинництва НААН академік НААН Кравченко Владислав Андрійович, директор ННЦ «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» д.вет.н., професор Галатюк Олександр Євстафійович; провідні вчені з науково-дослідних установ НААН: Інституту захисту рослин НААН, Інституту водних проблем і меліорації НААН, ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», Сквирської дослідної станції органічного виробництва Інституту агроекології і природокористування НААН, Прилуцької дослідної станції Інституту садівництва НААН, Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту кормів та сільського господарства НААН; Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України, ТОВ «Фітосвіт», ТзОВ «Сумифітофармація», приватні підприємці з вирощування лікарської рослинної сировини та інші.

За результатами роботи було прийнято рішення про порушення питання перед Президією НААН і Міністерством економічного розвитку України щодо відновлення роботи Технічного комітету 60 «Ефіроолійна продукція». Організаційне забезпечення його діяльності вирішено покласти на Інститут агроекології і природокористування НААН.





Повернення до списку



Новини України

Пошук: