Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Науковці НААН в рамках наукового супроводу агропідприємств проводять регулярні огляди посівів та надають  методичні рекомендації  щодо необхідних  агрозаходів 08.06.2021

Науковці НААН в рамках наукового супроводу агропідприємств проводять регулярні огляди посівів та надають методичні рекомендації щодо необхідних агрозаходів

Завідувач відділу насінництва та агротехнологій Андрій Сіроштан, завідувач лабораторії селекції озимої пшениці Олександр Гуменюк, молодший науковий співробітник лабораторії ярої пшениці Денис Березовський провели огляд насінницьких посівів та демонстраційного полігону зернових культур селекції МІП в ДПДГ «Івківці» Миронівського інституту пшениці імені В.М. Ремесла НААН згідно договору про науковий супровід.

Оцінено розвиток рослин та визначено ступінь ураження їх основними хворобами, встановлено запаси продуктивної вологи в ґрунті, відібрано зразки рослин для фізіологічних лабораторних досліджень.





7.jpg

 

Варто відмітити, що завдяки високій культурі землеробства в господарстві та дотриманню технології вирощування культур, посіви знаходяться в доброму стані.

 

Науковцями було надано методичні рекомендації, щодо подальшого застосування агрозаходів на посівах сортів зернових культур селекції МІП.


5.jpg

 


Повернення до списку