Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
04.12.2020

На V Міжнародному агротехнологічному саміті представлено доповіді науковців Інституту водних проблем і меліорації НААН

129513456_3731155266906927_5802768846826159212_o.jpg

3-4 грудня 2020 року у м. Алмата (Казахстан) відбувся V Міжнародний агротехнологічний саміт «Innovative development of the Agro-industrial complex in the context of economic globalization». Захід було присвячено 90-річчю Казахського національного аграрного дослідного університету. Секційні доповіді саміту охоплювали широке коло питань.

4 грудня в рамках секції «Водна безпека в концепції стійкого розвитку АПК» було представлено доповіді науковців Інституту водних проблем і меліорації НААН. Доктор технічних наук, академік НААН, директор Інституту Михайло Ромащенко представив доповідь на тему: «Вплив зміни клімату на стан забезпеченості водними ресурсами і умови ведення сільського господарства в Україні», кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, завідувачка відділом інформаційних технологій та маркетингу інновацій Тетяна Матяш – «Система управління зрошенням. «Полив онлайн» SMART – рішення для фермерів. Розробка і впровадження інтелектуальних технологій».

Серед учасників Саміту були і науковці Інституту зрошуваного землеробства НААН - заступник директора з наукової роботи Коковіхін Сергій та молоді вчені Фундират Катерина, Юзюк Сергій, Котов Борис, Бондаренко Катерина та Бойценюк Христина.

Захід було проведено на основі платформи Zoom.


Повернення до списку