Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським 11.06.2020

Зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським


Директор Інституту сільськогосподарської мікробіології та АПВ НААН  Анатолій Москаленко взяв участь у зустрічі Президента України Володимира Зеленського з представниками бізнесу та аграрного сектору Чернігівської області.


На заході були присутні представники Офісу Президента України, голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко та його заступники, народні депутати, підприємці та агровиробники.


Під час зустрічі обговорили низку питань, які турбують підприємців Чернігівщини, а також було озвучено пропозиції щодо покращення їх роботи. Зокрема, представники аграрного бізнесу порушили проблему доступних кредитів, питання врегулювання фітосанітарних норм для експорту продукції, поліпшення логістики на внутрішньому ринку, ділилися проблемами в тваринницькій галузі та щодо розвитку органічного виробництва.


Володимир Зеленський подякував всім учасникам зустрічі  та пообіцяв, що держава  буде допомагати розвитку бізнесу на Чернігівщині.


По завершенню зустрічі Анатолій Москаленко в особистому спілкуванні з Президентом України порушив проблему запровадження дієвого ефективного механізму державного контролю за збереженням і відновленням родючості ґрунтів та передав Президенту відповідні пропозиції. Відбулося зацікавлене обговорення цієї важливої проблеми. Також Анатолій Москаленко запросив очільника держави відвідати унікальний і єдиний за напрямом роботи НДІ в державі.


Повернення до списку