Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Інтерактивний тренінг «Організація процесу підготовки проектних пропозицій для участі у програмі ЄС «Горизонт 2020». 18.06.2018

Інтерактивний тренінг «Організація процесу підготовки проектних пропозицій для участі у програмі ЄС «Горизонт 2020».

В апараті Президії НААН відбувся інтерактивний тренінг «Організація процесу підготовки проектних пропозицій для участі у програмі ЄС «Горизонт 2020».
 Тренінг проводила пані Вілемін ван Асселт – спеціаліст департаменту міжнародного наукового співробітництва і технологій кооперації з питань інноваційного розвиту та національного контактного центру Королівства Нідерланди з програми «Горизонт 2020» у складі агенції з підтримки підприємництва Міністерства економічних справ та протидії кліматичним змінам.
 Мета тренінгу: ознайомлення українських науковців з голландським досвідом з підготовки проектів для участі у програмі ЄС «Горизонт 2020» та презентація основних вимог до проектів, приклади найбільш успішних проектних пропозицій, деякі ризики під час підготовки проектів, - усе це на прикладах ідей проектів від українських інституцій. За підсумками обговорення окреслені першочергові дії для розвитку та просування проектних пропозицій, а також організація партнерства між українськими та європейськими інституціями та приватними компаніями Нідерландів й інших європейських країн. 
 У тренінгу брали участь фахівці 15 установ НААН.

Повернення до списку