Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Круглий стіл «Наукові основи інноваційного розвитку аграрного сектора Закарпаття» 20.11.2017

Круглий стіл «Наукові основи інноваційного розвитку аграрного сектора Закарпаття»

16 листопада 2017 р. на базі Закарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН за участю представників Берегівської районної державної адміністрації та Берегівської районної ради, науковців ЗДСГДС відбулося засідання круглого столу «Наукові основи інноваційного розвитку аграрного сектора Закарпаття». 
Головною метою заходу було обговорення шляхів науково - інноваційного розвитку аграрного сектора Закарпаття, підвищення його ефективності. Під час проведення круглого столу обговорювався стан галузей рослинництва та тваринництва в Закарпатській області та напрями їх розвитку з врахуванням того, що область є прикордонною і бере участь у багатьох міжнародних проектах, які спрямовані на підтримку та розвиток сільського господарства. 
З нагоди святкування Дня працівника сільського господарства та за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу, багаторічну плідну працю, досягнуті успіхи в роботі працівники Закарпатської державної дослідної станції НААН нагороджені грамотами Берегівської районної державної адміністрації та Берегівської районної ради.

Повернення до списку