Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Нарада у Харківській обласній державній адміністрації  з питань ефективності роботи державних підприємств регіону 02.10.2015

Нарада у Харківській обласній державній адміністрації з питань ефективності роботи державних підприємств регіону

29 вересня голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін провів робочу нараду з керівниками державних підприємств, що знаходяться в управлінні НААН.

У нараді взяв участь президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало. Темами для обговорення стали ефективність менеджменту та результативність роботи державних господарств регіону.

Інформацію щодо господарств області, які працюють більш ефективно, а до яких накопичилися претензії, у своїй доповіді повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Марк Беккер. За його даними, з прибутком закінчили рік ДП «Червона хвиля» Великобурлуцького району (знаходиться в структурі Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва), ДП «Кутузівка» Харківського району та ДП «Гонтарівка» Вовчанського району (обидва підприємства підпорядковуються Інституту тваринництва). Проблемними виявилися господарства ДП «Комсомолець» Лозівського району та «Борки» у Зміївському районі.

Ярослав Гадзало подякував голові Харківської облдержадміністрації за організацію робочої зустрічі та повідомив, що робота НААН щодо підвищення ефективності діяльності державних господарств почнеться саме з Харківської області.


Повернення до списку